ict_ consultant_district_zuyd

 

Welkom bij DistrICT Zuyd, uw partner voor ICT-oplossingen en kantoorautomatisering. DistrICT Zuyd ondersteunt, met name in Zuid-Nederland, ondernemers en organisaties met de technologie van morgen. Maak kennis met ons, wij zijn een echte automatiseerder pur sang. ICT-Dienstverlening zit in ons DNA!

Onze specialisatie: Het verlenen van ICT Support en betaalbare, bewezen ICT oplossingen én diensten voor bedrijven en ondernemingen van 1 tot 300 werkplekken. Met een ideale mix van Cloud- en kantooroplossingen combineren we diverse omgevingen: on premises, Saas en de publieke en private Cloud. Onze ICT consultant zal u graag informeren én inspireren over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem eens vrijblijvend contact op voor een afspraak. Bel of mail ons even, we nemen graag de tijd voor u.

Natuurlijk kunnen we u ook bezoeken want dan kunnen we vast een eerst indruk opdoen van uw huidige werkomgeving, werkplekken en reeds aanwezige IT voorzieningen en computerapparatuur. In veel gevallen is dat ook gewenst want vaak zijn de ICT oplossingen en benodigdheden locatie gebonden.

Met onze jarenlange ervaring in de hardware- en software branche kunnen we goed adviseren en een oplossing vinden voor uw persoonlijke situatie. Ons doel: uw onderneming of organisatie ondersteunen bij de moderne werkplek met efficiënte, effectieve en bewezen IT oplossingen. We bieden de beste praktijkoplossingen (best practises) oftewel ITIL gebaseerde oplossingen voor bedrijven, ondernemingen en (non-profit) organisaties.